muziek van stevige blues, funk, soul, rock & roll en jazz, aangevuld met leuke zangstemmen van zanger en/of zangeressen. Hiervoor diverse mogelijkheden zoals u hier kunt vernemen.

V.Dyck

Deze geweldige band uit Duitsland is bij ons te boeken. Hun programma is redelijk gevuld, dus houdt rekening met vroegtijdige boekingen.

Tenny Matla

Peter Vlietstra

 

Ronn van Etten

Ronn van Etten zette zijn eerste stappen in de muziek op zijn 10e jaar en zingt en speelt hij gitaar en toetsten en later is er bas en drums bijgekomen.

Zijn 1 e Nederlands talige cd "Stil en verwonderd" verscheen in 1995, geïnspireerd door de verwachting van zijn 2 dochters.

Voorts verschenen nog een dvd"Getekend" gevolgd door zijn dubbel cd"Allsorts...One Guy" en later "Shades of Blue's". Ook in 2017 verscheen een Nederlands talig album "Een leven Lang Liedjes",waarvan 25% van de opbrengst gaat naar Kika. Als laatste werd in 2018 de release van het dubbelalbum "Waves" met diverse songs van bands waarin Ronn heeft gespeeld en waaruit blijkt, dat Ronn nog overloopt van inspiratie en energie. Verder treedt Ronn op in diverse formaties of solo optredens en is via ons ook boekbaar.